Scooter opvoeren

Scooter opvoeren

Om een scooter op te voeren heb je een scooter nodig, heb je een scooter of ga je een scooter kopen?
Dan leg ik je graag uit hoe je jouw scooter op kunt voeren. Om te beginnen met je weten dat scooters in bijvoorbeeld Italië harder mogen rijden als scooters in Nederland.

Malossi cilinderkop
Een opvoeronderdeel: Malossi cilinderkop

De door Nederlandse wetgeving bepaalde snelheidsgrens neemt met zich mee dat scooter bedoeld voor de Nederlandse scootermarkt begrensd worden. Dit wil zeggen dat ze onderdelen veranderen of aanpassingen doen aan de scooter zodat de topsnelheid van de scooter afneemt.

Deze snelheidsaanpassingen verschelen per scootermerk en scooterfabrikant. Meestal zie je begrenzingen in de vorm van varioringen, uitlaat en carburateur begrenzingen of zelfs electronische begrensing middels e cdi unit van de scooter.

In sommige gevallen kun je met een zeer kleine ingreep de maximale snelheid van de scooter al opvoeren.

Houd er wel rekening mee dat de garantie van de scooter vervalt indien je zelf gaat sleutelen, laat je de scooter ontgrenzen bij de dealer waar je de scooteraankoop hebt gedaan? dan vervalt in 99% van de gevallen de fabrieksgarantie van de scooter niet omdat een begrenzing bij veel scooters slecht is voor de levensduur van de scooter. Wil je advies of hulp bij het opvoeren? Neem contact op met https://fastfuriousscooters.nl om je scooter op te laten voeren. Zij halen en brengen je scooter landelijk tegen een vaste lage prijs. De scooterdeskundige van Fast Furious Scooters hebben jaren ervaring en weten precies hoe je een scooter op de juiste manier opvoert, begrensd en onderhoud!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s